Skip Navigation Links

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ dan isabetli bir atama

Ali Hıdır Köseoğlu Genel Sekreter Yardımcılığına atandı…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ dan isabetli bir atama

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi’nin yetiştirdiği, başarılı ve deneyimli isim Ali Hıdır Köseoğlu’nun yeni görev yeri belli oldu. Bir süre önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüşen Köseoğlu, görüşmenin olumlu sonuçlanmasının ardından yeni görevine naklen atandı.
 
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine geçiş yapan Doç. Dr. Ergül Halisçelik'in yerine genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli getirilmişti. Aynı gün İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU eski Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.
 
*Ali Hıdır Köseoğlu Kimdir?
 
İZSU eski Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, 1969 yılında Tunceli’de doğdu. İlk ve orta eğitimini Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Hatay İskenderun Lisesi’nde tamamlayan Köseoğlu, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
 
Memuriyet hayatına 1993 yılında Hatay İskenderun Belediyesi’nde mühendis olarak başladı. 1996-2014 yılları arasında 18 yıl boyunca Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı.
 
2014 yılında İzmir Karşıyaka Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2014 – 2019 yılları arasında Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ali Hıdır Köseoğlu, 2019 yılında İZSU Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2022 yılında ise Ali Hıdır Köseoğlu İZSU’ya Genel Müdür oldu. Köseoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminden sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay sonrası, 2024 Nisan ayında bu görevine veda etti.
 
Ali Hıdır Köseoğlu 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 74.maddesi uyarınca naklen Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekilli olarak görevlendirildi ve Köseoğlu 25 Haziran 2024 itibarıyla yeni görevine başladı.
 
Köseoğlu evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet