Skip Navigation Links

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

İSTE ve Munzur Üniversitesi iş birliğiyle daha önce imzalanan protokol kapsamında, Munzur Üniversitesi Su Altı Teknolojisi Programı,

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve Munzur Üniversitesi iş birliğiyle daha önce imzalanan protokol kapsamında, Munzur Üniversitesi Su Altı Teknolojisi Programı öğrencilerinin akreditasyonu İSTE’de başarıyla tamamlandı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Munzur Üniversitesi iş birliğiyle daha önce imzalanan protokol kapsamında, Munzur Üniversitesi Su Altı Teknolojisi Programı öğrencilerinin akreditasyonu İSTE’de başarıyla tamamlandı. 3-13 Haziran tarihleri arasında İskenderun’da düzenlenen uygulamalı eğitim çerçevesinde; Munzur Üniversitesi Pertek Sakine Genç MYO Su Altı Teknolojisi Programı öğrencileri, İSTE Denizcilik Teknolojileri MYO Su Altı Teknolojisi Programı Öğretim Elemanları gözetiminde değerlendirme ve kalite güvence süreçlerini başarılı bir şekilde tamamladı.
 
İSTE Su Altı Teknolojisi programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Servet Ahmet Doğdu ve Öğr. Gör. Necdet Uyğur gözetiminde verilen eğitimler kapsamında, Munzur Üniversitesi Su Altı Teknolojisi Programı öğrencileri su altı kaynak ve kesim eğitimlerini, açık deniz dalışları ve satıhtan ihmalli dalış eğitimlerini başarıyla gerçekleştirdi.
 
Munzur Üniversitesi öğrencilerinin akreditasyonlarını tamamlamasından memnuniyet duyduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın yükseköğretim kurumları arasında iş birliği ve dayanışma iklimini geliştirme vizyonuna uygun olarak Munzur Üniversitesi ile Su Altı Teknolojileri konusunda bilgi, tecrübe ve yeterliklerimizi paylaşmak üzere bir anlaşma yaptık. ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ felsefesiyle hareket ederek bölgemiz ve ülkemiz için çok yararlı işler başarılacağından eminim. Her alanda daha nice iş birlikleriyle de inşallah yelpazemizi genişletecek ve başarılı projeler gerçekleştirerek yeni başarılar elde edeceğiz. Projede emeği geçen ve yorulmadan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize önder olan akademisyenlerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet