Skip Navigation Links

UKOME HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

HBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Haziran Ayı Toplantısı HBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.

UKOME HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Gündem   A+a-

 
UKOME’nin bu ayki toplantısında 40 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
 
İL GENELİNDE YENİ EDS SİSTEMLERİ EKLENECEK
 
Toplantıda Emniyet Genel Müdürlüğü Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) komisyonu tarafından sürücülerin ve yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak, meydana gelecek kazaların azaltılarak trafikte kurallı seyir kültürünün yerleşmesini sağlamak amacıyla belirlenen yerlere EDS sisteminin konumlaması ile ilgili madde kabul edilerek karara bağlandı.
 
İSKENDERUN’DA TRAFİK GÜVENLİĞİ DÜZENLEMELERİ
 
İskenderun ilçe merkezinde Trafik Sirkülasyon Planı kapsamında, Şehit Pamir Caddesi'nin trafik akış yönü değişikliği ve yola bağlı olan kavşak düzenlemesi yapılması ile vatandaşlara park alanı açmak adına İskenderun Park Forbes AVM Merkezinin ön cephesindeki park yasağının kaldırılmasına karar verildi.
 
İskenderun ilçesi Düğünyurdu Mahallesi’ndeki TOKİ Devlet Hastanesinin bazı bölgelerine ise trafik güvenliği açısından park yasağı getirildi.
 
OKUL ÖNLERİNDE TEDBİR
 
Eğitimde öğrencilerin can güvenliğinin sağlanması ve korunması açısından birçok ilçede bazı okul önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı da alındı.
 
Toplantıda ayrıca toplu taşıma ücret tarifelerinde güncelleme yapılması ile ilgili madde de kabul edildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet