Skip Navigation Links

Eğitimci Figen Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

İskenderun’un sevilen eğitimcilerinden Figen Yıldırım, uzun süredir mücadele ettiği rahatsızlığına yenik düşerek hayata veda etti.

Eğitimci Figen Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem   A+a-

 
Ayna Kültür Derneği Başkanı ve eğitimci-yazar Recep Yıldırım’ın eşi olan Figen Yıldırım, 6 Şubat depreminde kaybettikleri biricik kızları Alaz’ın ardından yaşadıkları evlat acısına daha fazla dayanamayarak aramızdan ayrıldı.
 
Eğitim camiasında köklü bir geçmişi olan Figen Yıldırım’ın ölümü, 37 yıllık eşi Recep Yıldırım başta olmak üzere, sevenleri tarafından derin üzüntüyle karşılandı.
 
Eğitimci Figen Yıldırım, Kaptan Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Figen Yıldırım, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Adana’da tedavi görüyordu.
 
Eğitim camiasının sevilen öğretmenlerinden Recep Yıldırım, sosyal medya hesabından “37 yıl. Yalın, gösteriş yapmaktan uzak durarak bize yakıştığı gibi yaşadık. Işıklar içinde uyu Eşim, dostum, yoldaşım Figen Yıldırım” şeklinde paylaşım yaparak acısını sevenleriyle paylaştı.
 
8. Gün Haber Web Tv olarak Figen Yıldırım’a Allah’tan rahmet, kederli eşi Recep Yıldırım başta olmak üzere ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı, sabırlar dileriz.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet