Skip Navigation Links

ERDOĞAN: KARARLI ADIMLAR ATACAĞIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan başkanlığında ilçe başkanları ve ilçe koordinatörlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleşt

ERDOĞAN: KARARLI ADIMLAR ATACAĞIZ

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan başkanlığında ilçe başkanları ve ilçe koordinatörlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Toplantıda kapsamlı istişare ve görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri katılım gösterdi. İl Başkanı Mustafa Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, il ve ilçe teşkilatlarının mevcut durumu değerlendirildi.
 
ERDOĞAN: YENİ DÖNEM STRATEJİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
 
Başkan Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, vatandaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İlçe başkanları ve koordinatörler de söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, projeleri ve önerilerini dile getirdiler. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, il ve ilçe bazındaki projelerin durumu, vatandaşların talepleri ve yerel yönetimlerle ilgili konular yer aldı. Toplantı sonunda, karşılıklı görüş alışverişi ile belirlenen yeni hedefler ve stratejiler hakkında kararlar alındı. İl Başkanımız Mustafa Erdoğan, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bu tür toplantılar, ilimizin ve ilçelerimizin gelişimi için son derece önemli. Hep birlikte daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.
 
Toplantı sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e tebrik ziyareti gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet