Skip Navigation Links

Hatay’daki Suriyelilere Çağrımızdır

ARAZİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

Hatay’daki Suriyelilere Çağrımızdır

Gündem   A+a-


 
İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin yazılı açıklamasında, "Sakın Hatay’da arazi alımına girmeyin. Arazi kırmızı çizgimizdir. Çünkü, Hatay binbir mücadele ile Ana vatana sonradan katılmış olup, ayrıca hala yabancıların üzerinde gözü olduğu çok kıymetli bir ilimizdir" dedi.
 
'VATANINIZA DÖNÜN!'
 
Milletvekili Şefik Çirkin açıklamasının devamında Suriyeliler'e seslenerek, "Kader sizi buraya attı. Geçinmek için işyerine, oturmak için eve ihtiyacınız var. Bu alanda mal sahibi olmanızın hiç bir mahsuru yok. Ama arazi başka bir şeydir, sizi tehlikeye sokar, huzurunuzu bozar. Sizi buna teşvik edenlere, inanmayın güvenmeyin. Yabancılara inanmayın, Türk devletini dinleyin, Türk devleti size dosttur, onlar ise sadece size değil tüm İslam alemine düşmandır. Bizim kesin arzumuz sizin vatanınıza dönmenizdir, bu gerçekleşecek. Ama asla bunu sizi Suriye’de ekonomik ve insani açıdan güvence altına almadan yapmayacağız.
 
Rejimle barışın, bu sizin hayrınızadır. Sizi rejimle düşman edenler size iyilik yapmadılar bunu bilin. Son olarak tekrar diyoruz ki; Hatay Türkiye’nin göz bebeği kadar kıymetlidir" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet