Skip Navigation Links

''Erzin'e yatırım yapmak için daha ne bekliyorsunuz?''

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Erzin ilçesinde büyük bir potansiyel olduğunu açıkladı.

Politika   A+a-

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Erzin ilçesinde büyük bir potansiyel olduğunu açıkladı. İşadamlarına seslenen Bakan Ergin, ''Erzin'e yatırım yapmak için neden hala bekliyorlar?'' diye sordu.
 
Geçtiğimiz günlerde Erzin’den bir heyetle Ankara’ya giden Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Üyesi İşadamı Tolgahan Güven, son kabine değişikliği ile İçişleri Bakanı olan Muammer Güler’i makamında ziyaret etti. Bakan Güler’le yakın dostluğu bulunan İşadamı Güven, daha sonra Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’i makamında ziyaret etti. Bakan Ergin tarafından sıcak karşılanan İşadamı Güven, Erzin’in sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Erzin’e hizmetlerin gelmesi noktasında aracı olmak için Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkanlığına aday olduğunu ifade eden İşadamı Tolgahan Güven’e Adalet Bakanı Sadullah Ergin’de destek verdi.
 
ERGİN: İŞADAMLARI ERZİN’DEKİ POTANSİYELİ FARK ETMELİ
 
Erzin’in ilerleyen günlerde hizmetlerle tanışacağını vurgulayan Adalet Bakanı Ergin, ‘‘ETSO başkan adaylığınız Erzin’imiz için inşallah hayırlara vesile olur. Erzin’in gelişmesi noktasında adım atmak gerçekten güzel bir davranış. İlerleyen zamanlarda Erzin’e güzel yatırımlar yapılacak. Erzin narenciyenin başkenti olduğu kadar sanayinin de başkentleri arasına girecek. Erzin’de büyük bir potansiyel var. Bunun işadamları tarafından da fark edilerek Erzin’e gelen yatırımların arttırılması gerekir’’ diye konuştu.
 
GÜVEN: ERZİN BÜYÜK BİR ATAĞA GEÇECEK
 
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı olması halinde Erzin’in gerçek yatırımlarla tanışacağı sözünü veren İşadamı Tolgahan Güven, ‘‘İnşallah kazanırız ve memleketimizin değişmez kaderini değiştirir, hizmetleri arttırır ve Erzin’i bölgede açık ara öne geçiririz. Geri planda kalmak istemiyoruz. Dostluklarımızı kullanarak Erzin’e dışarıdan işadamlarının yatırım yapması için her türlü desteği vereceğiz. Öncelikle ETSO’ya bir bina kazandırarak çalışma ortamını rahatlatacağız. Odamızı kurumsallaştıracağız. Erzin’e dışarıdan yatırımcı çekmemiz halinde kalkınamayız. Erzin mutlak surette dışarıdan yatırımcı getirmemiz gerekir. Bunun için tüm çalışmaları yapacağız. Erzin her şeyin en güzeline hak ediyor. Bizde ekibimizle birlikte Erzin’imizi layık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Erzin’in gelişmesi için önünde hiçbir engel yoktur. Yeter ki, el ele gönül gönüle verelim’’ ifadelerini kullandı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet