Skip Navigation Links

HBB HER ANINDA HEP YANINDA

HBB, Kurban Bayramında huzurlu bir bayram süreci yaşanması için tüm birimleriyle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyor.

 HBB HER ANINDA HEP YANINDA  Web
TV

Gündem   A+a-

 HBB HER ANINDA HEP YANINDA
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramında huzurlu bir bayram süreci yaşanması için tüm birimleriyle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyor.
 
VATANDAŞLAR KARANFİLLE KARŞILANDI
 
HBB görevlileri bayramın en önemli ritüellerinden olan mezar ziyaretlerinde vatandaşlara karanfil, begonya gibi çiçekler dağıtarak bayramlarını kutladı.
 
Ayrıca ekipler mezarlık girişlerine kurulan stantlarla sıcaklardan bunalan ziyaretçilere gül suyu, su, meyve suyu ve lokum ikramında bulundu.
 
Çiçek dağıtımı ve ikram hizmeti HBB görevlileri tarafından arefe ve bayramın birinci günü olmak üzere Narlıca Deprem Şehitliği, Antakya Asri Mezarlığı, Kırıkhan Asri Mezarlığı ve İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında yapılacak.
 
BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM
 
HBB yetkilileri gece gündüz çalışarak şehri bayrama hazır hale getirdiklerini ve bayram süresince sarı otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ayrıca Antakya genelinde bulunan mezarlıklara oluşturulan ring hatlarının da ücretsiz hizmet vereceğini açıkladılar.
 
Büyükşehir ekiplerinin bayram tatili boyunca görevlerinin başında olduğunu belirten yetkililer, mutlu ve sorunsuz bir bayram sürecinin yaşanması için hizmete devam edeceklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 HBB HER ANINDA HEP YANINDA   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet