Skip Navigation Links

İGC’DE BAYRAM COŞKUSU

Her Günümüz Bayram Coşkusunda Yaşansın;

İGC’DE BAYRAM COŞKUSU

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen, Başkan Diyap Atar ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Bayramlaşma’ programında üyeler, Kurban Bayramı öncesi bir araya geldi.Kuruluşunun 61. Yılını kutlayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, geçmişten aldığı bu mirası daha ileriye taşımak üzere birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bir ortamda buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin toplumsal dayanışma örneği sergilediğini belirten Başkanı Diyap Atar, "Tüm meslektaşlarımızın ve halkımızın Kurban Bayramı`nı en kalbi dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum. Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar bizimle olsun” dedi.
 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreninde kent gündemine ilişkin konular da konuşuldu. 
 
Gazetecilerin ilgi gösterdiği bayramlaşma programda birbirlerine iyi dileklerini sunan İGC Yönetimi ve üyeleri günün anısına İGC binasının önünde toplu fotoğraf çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet