Skip Navigation Links

BAŞKAN ÖNTÜRK HBB PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

ÖNTÜRK: HERKES ALIN TERİNİNİN HAKKINI FAZLASIYLA ALACAK

BAŞKAN ÖNTÜRK HBB PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTIWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bayramlaşma dolayısıyla Antakya’da HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da İskenderun’da ise HBB Yerleşkesi Alanı’nda Büyükşehir personelleriyle bir araya geldi.
 
Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başkan Mehmet Öntürk, personellerin özlük hakları, Hatay’ın ve Büyükşehir Belediyesinin mevcut durumu üzerine önemli açıklamalar yaptı.
 
Hatay’ın 6 Şubat’ta yaşadığı felaketle çok büyük yaralar aldığını hatırlatan Başkan Öntürk, şehrin geleceği ve demografik yapısının korunması için kendilerine büyük görevler düştüğünü vurguladı.
 
“DEMOGRAFİK YAPI ASLA VE ASLA BOZULMAMALI”
 
Göreve geldikleri iki aylık süreç içerisinde var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Öntürk, “Sistem olarak hiç bugünün çağına uymayan bir belediye ile karşı karşıya kaldık. Önümüzdeki süreçte sistemi oturtup bu şehre hep beraber hizmet edeceğiz. Çünkü tek derdimiz şehrin ayağa kalkması, insanlarımızın bir an önce evine dönmesi, yaşanabilir bir şehirde güzel bir şekilde geleceğini kurması ve yaşamasıdır. Hatay, tüm medeniyetlerin bir arada yaşadığı ve demografik yapısının asla ve asla bozulmaması gereken bir şehirdir.” dedi.
 
Siyasi bir çıkar elde etme amacı taşımadan şehrin genel sıkıntılarını çözmek amacıyla büyük bir mücadele verdiklerini belirten Başkan Öntürk, bu konuda gece gündüz çalıştıklarını aktararak herkesin de ‘Bu şehrin sahibiyim.’ düşüncesiyle aynı özveri, gayreti göstermesi ve aynı mücadeleyi vermesi gerektiğini iletti.
 
HBB’yi ağır bir borç yüküyle devraldıklarını bir kez daha gündeme getiren Başkan Öntürk, göreve gelir gelmez ilk iş olarak personelin maaş, prim ve promosyonlarının yatırılması talimatını verdiklerini, tüm çalışanların alın teri hakkını fazlasıyla alacağının altını çizerek “Biz sizler için çalışacağız, sizler de Hatay için çalışacaksınız ve el birliğiyle şehri tekrar eski günlerinden de güzel günlere getireceğiz.” ifadesine yer verdi.
 
“YENİ YATIRIMLARLA ŞEHRİ FARKLI BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”
 
İl genelinde mezarlıkların temizlenmesinde ve sivrisineklerle mücadelede önemli bir yol katettiklerini açıklayan Başkan Öntürk, şehrin içme suyu ve kanalizasyon sisteminin çöktüğünü bu konuda ilgili birimlerden çok özel bir özveri beklediğini sözlerine ekleyerek “Kısa süre içerisinde şehrin altyapısını ayağa kaldırmakla beraber orta vadede bu sorunları bir daha konuşmuyor olacağız. Vatandaşımızın susuzluktan ve atık sulardan arınmış temiz bir şehirde yaşaması için bizlere iş düşüyor. Yapacağımız yeni yatırımlarla şehri farklı bir noktaya taşıyacağız. Bayramdan sonra hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına çıkacağız. Gayret edeceğiz, bir olacağız, beraber olacağız. Bu şehri tekrar ayağa kaldırmak için çalışan tüm kardeşlerimizin bu gayretini de ömür boyu unutmayacağız.” şeklinde konuştu.
 
 
6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yararlılara da şifa dileyen Başkan Öntürk; HBB ekiplerinin bayram sürecinde mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşları karşılayarak onların yanlarında olacakları bilgisini paylaşıp tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAŞKAN ÖNTÜRK HBB PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet