Skip Navigation Links

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR ZİYARETLERE HAZIR

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mezarlıklarda çalışmalarına devam ediyor.

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR ZİYARETLERE HAZIRWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mezarlıklarda çalışmalarına devam ediyor.
 
Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha güvenli ve temiz bir ortamda huzur içinde gerçekleştirebilmeleri için tüm detayları göz önünde bulundurarak mezarlıklarda temizlik, ilaçlama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
 
Özellikle Antakya Asri Mezarlık, Şehitlik ve Narlıca Deprem Şehitliği'nde çalışmalarını hızlandıran ekipler, bordür, kaldırım taşı yenileme, çim biçme, ağaç budama, yabani ot ve çevre temizliğinin yanı sıra çevre duvarlarında boyama, mezar taşlarında temizlik faaliyetleri gerçekleştirdi.
 
DETAYLI İLAÇLAMA YAPILDI
 
Ayrıca ziyaretçilerin sağlığını korumak, hijyenik bir ortam sunmak için mezarlıklarda haşere ve zararlılara karşı kapsamlı bir ilaçlama yapıldı.
 
HBB yetkilileri çalışmaların bayram öncesi tamamlanmasıyla birlikte Hatay’ın 15 ilçesinde mezarlıkların Kurban Bayramı ziyaretleri için hazır hale getirildiğini iletti.
 
ÇİÇEK DAĞITILACAK VE KOLONYA İKRAM EDİLECEK
 
Yetkililer; Antakya’da Narlıca Deprem Şehitliği ile Asri Mezarlık’ta, Kırıkhan’da Asri Mezarlığın yanı sıra İskenderun’da ise Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında vatandaşlara arefe ve bayramın birinci günü çiçek dağıtılacağı ve kolonya ikramında bulunulacağı bilgisini paylaşarak ekiplerin bayram süresince gerekli kontrolleri ve temizlik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR ZİYARETLERE HAZIR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet