Skip Navigation Links

Arsuz'a 60 Günde Samimi ve Üstün Hizmet

Helal Olsun Arsuz Belediyesi'ne

 Arsuz'a 60 Günde Samimi ve Üstün HizmetWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz'a 60 Günde Samimi ve Üstün Hizmet
Helal Olsun Arsuz Belediyesi'ne
 
Karaağaç Sahil Yolu Peyzaj, Spor Aletleri ve Yollar Mis Gibi
Şarkkonak Morg ve Ğasilhane Üç Mahalleye Hizmet Verecek
Üçgüllük Meydanı Mistik Havası ve Ata Mirası Yaşatıldı
Üçgüllük Halkı, Yılların Özlemi Seydi Suyu İle Buluşacak
Sokaklardaki Sessiz Dostlar Can Patiler İçin Rehabilitasyon Merkezi Yakında Hazır
Kreş Projesi Çocukları Her Yönden Eğitim ve Gelişim Sunacak Kalitede
Gözcüler Sahil ve Plajı ilk Kez Bu Kadar Kapsamlı Turizme Hazır
 
Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, göreve geldiği 60 günlük sürede yaptıtığı hizmetleri basın mensuplarıyla paylaştı.
Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu'nda başlayan inceleme gezisinde daire müdürleri ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
Sahil yürüyüş yolunun Karaağaç etabının son halini basın mensuplarına gösteren Başkan Sami Üstün, yapılan asfalt, peyzaj çalışması ve denize nazır spor aletleriyle farklı bir konsept oluşturduklarını belirterek, yapılan tüm çalışmaların korunması ve geliştirelmesinde vatandaşa büyük görevler düştüğünü söyledi.
Özellikle belediye tarafından yapılan peyzaj çalışmaları ile kent mobilyaları ile çöp kovalarının sık sık tahrib edilmesinden dolayı üzüntüsünü dile getiren Başkan Sami Üstün, sahillerde yapılan temizlik çalışmalarına rağmen kirlilikle mücadele etmekte zorlandıklarına dikkat çekti.
Sahil şeridinde kumsallarda yapılan taş ve çöp temizleme işlerini gördüğü halde yine çevreye zarar vermeye devam edenlere, seyyar satıcılara zabıta ekipleriyle müdahele edeceklerini belirten Başkan Üstün, sahil şeridinde kuracakları zabıta karakolunda görevli motorize ekiplerin sürekli denetim yapacağına vurgu yaptı.
 
Üçgüllük Ata Mirası Meydan 10 Numara 5 Yıldız
Üçgüllük Halkı, Yılların Özlemi Seydi Suyu İle Buluşacak
 
Arsuz'da kısa, orta ve uzun vadeli çalışmaları tüm mahallelere yayacaklarını belirten Başkan Sami Üstün, Üçgüllük Mahallesi'nin ata mirası meydan düzenlemesinde de tam not aldı.
Belediye personeli imkanlarıyla projelendirilen ve uygulaması kısa sürede tamamlanan mahalle meydanı, her yaş grubunda halk için keyifli bir ortam sunarken, ata yadigarı meydandaki ağaçlar korunmuş ve üstüne çim alanın yanısıra çiçeklerle de peyzaj tamamlanmış.
Başkan Üstün, Üçgüllük Mahallesi halkına verdiği sözü tutmanın mutlulğunu yaşadığını belirterek, en önemli müjdesi ve büyük bir söz daha verdi. Üçgüllük halkının uzun yıllardır hasret kaldığı Hacıahmetli Mahallesi'nin dağ kesiminden bölgeye inen Seydi Suyunu mahalle halkıyla buluşturacağına dikkat çeken Başkan Üstün, verdiği sözün çok büyük olduğunun farkında olarak da, “projielendirilmesi ve gelmesi biraz zaman alsa da getireceğiz” dedi.
 
Sessiz Patiler İçin Rehabilitasyon Merkezi
 
Sokaklardaki sessiz dostlar, masum patiler için de hazırlanan hayvan rehabilitasyon merkezi inşaatını da gezdiren Başkan Sami Üstün, ameliyathanelerde yapılacak kısırlaştırma ve rehabilite sürecinin sonrası sessiz dostlarla yaşamaya alışmanın önemine vurgu yaparken, “Önceliğimiz tabiki önce insan güvenliği olsa da, sessiz dostlarımızla birlikte yaşama alışmamız ve buna göre planlama yapmamız gerekiyor” diyerek hayvanseverlere mesaj verdi.
 
Arsuz'a 5 Yıldızlı Kreş
 
Almanya'dan gelen destekle hayata geçirilen kreş projesinde tüm eğitim ortamı ve oyun alanlarını gezdiren Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, kreşe kabul edilecek çocuklar için her türlü imkanın sunulduğuna vurgu yaptı ve öncelikle toprak alanda organik tarım imkanıyla da çocukları bitki yetiştiriciliğiyle tanıştıracaklarına dikkat çekti.
Başkan Üstün, özel kreş hizmeti veren kurumların fiyat politikasının altında bir ücretlendirme yapacaklarını da müjdeledi.
 
Gözcüler kumsalı ve plaj çalışmalarını daı yerinde gösteren Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, kumsal alandaki taş ve çöp tarzı tüm atıkları makinalarla temizlediklerine vurngu yaptı ve çim alanlarda devam eden düzenlemeleri de gösterdi.
Oldukça başarılı bir çalışma ile ilk kez bu kadar kapsamlı bakımla güzelleşen Gözcüler Plajı'nda duşluklar ve kent mobilyaları ile yapılan düzenlemenin de yine vatandaş tarafından korunması gerektiğini belirten Başkan Üstün, ilçe belediyesinin kısıtlı imkanlarıyla yapılabilecek en üst düzey çalışmaları 60 günlük süreye sığdırdıklarını ve önümüzdeki aylarda çok daha ileri seviyede çalışmaları ilçe halkıyla buluşturacaklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arsuz'a 60 Günde Samimi ve Üstün Hizmet videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet