Skip Navigation Links

Tecrübeli İsim Hatay Barosu’nda Aday!

Hatay’ın tecrübeli ve tanınmış avukatlarından Sinan Akgöl, Hatay Baro Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Tecrübeli İsim Hatay Barosu’nda Aday!

Gündem   A+a-

 
Geçmiş dönemlerde Hatay Baro Başkanlığı görevinde bulunan Akgöl, “Asrın felaketi sonrasında büyük bir yıkım yaşayan Hatay’ımızın yeniden inşası sürecinde sorumluluk üstlenmek ve katkı sunabilmek, halkımızın ve meslektaşlarımızın hak ve hukukunu korumak, ihtiyaçlarının hızla giderilmesi için çalışmak üzere aday oldum” dedi.
 
Hatay Barosu seçimleri için başkan adayları tek tek sahaya inmeye başladı. 6 Şubat depremi sonrasında yıkım yaşayan meslek gruplarından birisi de Hatay Barosu olmuştu. Yaşanan kayıpların ardından toparlanmaya başlayan Hatay Barosu yeni başkanını seçmek için gün saymaya başladı. 2024 yılı Ekim ayında yapılacak Hatay Barosu ve kurulları seçiminde Baro Başkanlığı için adaylığını açıklayan son isim Sinan Akgöl oldu.
 
Meslektaşlarının daha iyi çalışma koşullarına kavuşması için eksik kalan tüm hizmetleri tamamlama gayreti içerisinde olacağını belirten Akgöl, “2006-20014 yılları arasında yapmış olduğum Hatay Baro Başkanlığı görevimde kurul ve komisyonlarda görev alan arkadaşlarımız ile birlikte meslek ve meslektaşlarımızın haklarını koruyan ve onların sorunlarının çözümünü önceleyen bir anlayış ile çalıştık. Bu husus Baromuz mensupları ve kamuoyunun malumudur. Meslek hayatım boyunca her zaman hukuk mücadelesi içerisinde oldum. Meslek kuralları ve etiğine uygun olarak davrandım. Meslek hayatım ve özel hayatımda avukatlık mesleği ve Baronun saygınlığını korumak ve artırmak adına çalıştım. Yaptığım tüm işlerde öncelikle toplum yararını gözettim. Yaşadığımız deprem mesleki sorunların yanına insani sorunları da eklemiştir. Meslektaşlarımızın büyük bir kısmı barınma ve çalışma koşullarını kaybetmiştir. Öncelikle çalışma koşullarının sağlanması, iyileştirilmesi ve işyerleri yapılması için çaba sarf edeceğim. Genç meslektaşlarımız için mesleğe başlangıç koşulları çekilmez bir hal almış, mesleğe ve geleceğe ilişkin umutları azalmıştır. Maalesef gelinen nokta mesleğimiz ve meslektaşlarımız kabul edebileceği şartlardan çok uzaktır. Genç meslektaşlarımızın sorunları ile ilgili özel çaba harcayıp, onların talep ve çalışmalarına katkıda bulunacağım. Deprem sonrası halkımızın güçlü bir Baro ve etkin bir avukatlık hizmetine her zamandan daha fazla ihtiyacı vardır. Güçlü Baro, sesi gür bir halk demektir. Vatandaşlarımızın deprem sonrasında bizlere ihtiyaç duydukları tüm alanlarda destek olmak için Hatay Barosu olarak tüm meslektaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Kurumlar ile halkımız arasında köprü olarak, karşılıklı anlayış ile hukuka uygun, halkımızın haklarını koruyan kararların alınması konusunda azami gayreti göstereceğiz. Hatay’ın yeniden inşası için mücadele edeceğiz. Sorunları biliyorum. Geçmişte yaptıklarımız bize yol gösterecektir. Güçlü, ortak akıl ile yönetilen, çözüm odaklı bir Baro vaat ediyorum. Hatay ve Hatay Barosu için hep birlikte başaracağız” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet