Skip Navigation Links

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ’

Fatih Tosyalı, Şehit ve Gazi Ailelerini Unutmadı

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ’

Gündem   A+a-

 
İskenderun önceki dönem belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerine ve gazilere bayram ziyaretinde bulundu.
 
İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan ve yönetiminin de eşlik ettiği ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı.
 
‘MİNNET BORÇLUYUZ’
 
1996 yılında Tunceli’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu şehit olan Ahmet Yayman ve 1997 yılında Mardin’in Ömerli bölgesinde şehit olan Ali Gül’ün ailelerine ziyarette bulunan Fatih Tosyalı, bayramlarını tebrik etti.
 
Ziyaretinde şehit yakınlarına birlik beraberlik mesajı veren Tosyalı, "Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Minnet borçluyuz. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere her zaman sahip çıkacağız. Başkanlığım döneminde her zaman yanınızda oldum, bugün de birlikteyiz, beraberiz. Bu minneti sizlerle paylaşmak bizim için bir onurdur, bir şereftir. Bundan sonraki süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğim" dedi. Şehit ve Gazi aileleri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete teşekkür etti.
 
Heyet ayrıca, Kıbrıs Gazisi Mustafa Bozdoğan ve Selahattin Demir’in ailelerini de ziyaret ederek, dua okudular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet