Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: “Reklamda Tasarrufa, Yardımda Artışa Gidiyoruz”

HBB HER ALANDA TASARRUFA GİDİYOR

ÖNTÜRK: “Reklamda Tasarrufa, Yardımda Artışa Gidiyoruz”

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı’nın “kamu kurum ve kuruluşlarında tasarruf tedbirleri kararları” kapsamında reklam afişlerinde tasarrufa gitti.
 
 
Göreve geldikten sonra Büyükşehir Belediyesinin ekonomik yapısının sıkıntılı olduğunu birçok defa yineleyen HBB Başkanı Mehmet Öntürk, israfın önüne geçmek ve maddi kaynakları daha verimli kullanmak için yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
 
 
Başkan Öntürk’ün Kurban Bayramı dolayısıyla ilçelerdeki reklam panolarına asılması planlanan bayram kutlama mesajı her ilçede birer tane olacak şekilde belirlendi.
 
 
Reklam panolarına asılan kutlama mesajında “Bayram paylaşmaktır; bu pankartı her panoya asmak yerine, 15 ilçemizde birer tane olacak şekilde sınırlandırdık. Reklamda tasarrufa, ihtiyaç sahiplerine yardımda artışa gidiyoruz” ifadesi yer aldı.
 
 
Yetkililer tasarruf tedbirleri kapsamında alınan bu kararla reklam giderlerinde tasarrufa giderek ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımın arttırılacağını ve ayrıca diğer reklam harcamalarının da azaltılarak bunun yerine Büyükşehir’in şehrin yeniden imar ve ihyası için başlatılan projelerine ağırlık verileceğini vurguladı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet