Skip Navigation Links

Mete Aslan’dan İGC’ye Kutlama Ziyareti

27 Mart 1994 - 29 Mart 2009 tarihleri arasında İskenderun’da Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin,

Mete Aslan’dan İGC’ye Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

 
27 Mart 1994 - 29 Mart 2009 tarihleri arasında İskenderun’da Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin (İGC) kuruluşunun 61. Yıl dönümü dolaysıyla gazetecileri İGC binasında ziyaret etti.
 
Cemiyetin kuruluş yıldönümünü kutlayan Mete Aslan, yaşadığımız süreçte basının zor şartlar altında görev yaptığı belirterek gazetecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
İGC Başkanı Diyap Atar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizi aramızda görmek bizleri mutlu etti. Kentimizi yönettiğiniz dönemde eleştiriler de oldu övgüler de oldu. Biz sizi Efsane Başkan olarak hatırlıyoruz.” Diye konuştu.
 
Gazetecilerle bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren geçmiş dönem Belediye Başkanı Mete Aslan, ülkenin geldiği noktaya işaret ederek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu gün ülke değerlerimize, insanımıza sahip çıkmalıyız” dedi. Mete Aslan, İskenderun’u yönettiği dönemdeki belediyecilik çalışmalarından bahsederek Belediyecilikte sürekliliğin arz etmesinin önemini vurguladı.
 
Ziyaret sonrasında geçmiş dönem Belediye Başkanı Mete Aslan, İGC Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler karşılıklı iyi dileklerini sunarak günün anısına objektiflere poz verdiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet