Skip Navigation Links

İKTİDAR HATAY’DA NE OLUP BİTTİĞİNİ DAHİ BİLMİYOR

15 YILDIR MİLYONLARCA SURİYELİYE MAAŞ VERDİLER KİRA YARDIMINI 15 AYDA KESTİLER

İKTİDAR HATAY’DA NE OLUP BİTTİĞİNİ DAHİ BİLMİYORWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TBMM’de yaptığı konuşmada, kiracılara verilen kira yardımının kesilmesine tepki göstererek “Hatay sahipsiz. İktidarın Hatay’da ne olup bittiğinden haberi bile yok” dedi.
 
 
 
Güzelmansur şöyle konuştu:
 
 
 “Hatay sahipsiz; Hatay, iktidar tarafından ihmal edilen bir şehir; Hatay, iktidarın umurunda olmadığı böyle bir şehir. Bugün de bunun ispatı. Dün, AFAD kira yardımı yaptıkları depremzedelere mesaj gönderiyor, diyor ki ‘On iki ay ödenmesi planlanan kiracılara destek ödemelerinin 15'incisini ve sonuncusunu haziran ayında yaparak tamamlayacağız’ Yani artık, bundan sonra size kira yardımı yok ama az önce AKP Grup Başkan Vekili ne diyor: ‘Efendim, kira yardımı devam edecek.’ Mademki kira devam edecek, niye o zaman bu mesajı çekiyorsunuz? Sizin Hatay'da ne olup bittiğinden haberiniz bile yok. Ne diyordunuz? ‘Efendim, genel iktidar ile yerel iktidar bir olunca Hatay'a hizmet gelecek.’ Ne oldu peki, ne oldu? Hatay'a hizmet geleceğine siz Hatay'a gelen yardımları kesiyorsunuz ve bu sizin paranızdan değil…136 milyar para topladınız, 136 milyar. Bunun 101 milyarını harcadınız, geriye kalan 35 milyar lira. Evini kaybetmiş, iş yerini kaybetmiş, akrabasını kaybetmiş, iş yerini açamamış, evini kuramamış bir adama bir kira yardımı size çok mu geldi? 35 milyar lira bankada olmasına rağmen…”
 
 
 
15 YILDIR MİLYONLARCA SURİYELİYE MAAŞ VERDİLER KİRA YARDIMINI 15 AYDA KESTİLER
 
 
 
Kira yardımının kesilmesine tepki olarak binlerce mesaj aldığını belirten Güzelmansur şunları söyledi:
 
 
 
“Bakın, gelen mesajlara bakın; “On beş senedir 10 milyon Suriyeliye maaş verenler depremzedelere bir yıllık kira yardımını kestiniz, hakkımızı helal etmiyoruz.” Girin sosyal medyaya, bu mesajları görün. Biz ne diyoruz arkadaşlar? Hatay'a sahip çıkın. Hatay'a sahip çıkın. Hatay -tekrar söylüyorum- Ulu Önder Atatürk'ün bize emanet ettiği bir il. Hatay'da ne olup bittiğini Grup Başkan Vekiliniz bile bilmiyor, hep yanlış bilgilendiriliyor.”
İKTİDAR HATAY’DA NE OLUP BİTTİĞİNİ DAHİ BİLMİYOR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet