Skip Navigation Links

Organize Suç Örgütleri 'KUYU'ya Düştü!

Hatay, Ankara, Çankırı ve Konya'da düzenlenen 'KUYU-5' operasyonlarında, 5 ayrı organize suç örgütü çökertildi ve 57 şüpheli yakalandı.

Organize Suç Örgütleri 'KUYU'ya Düştü!

Gündem   A+a-

 
Örgüt üyelerinin rakip suç gruplarına silahlı saldırı düzenlediği, müşteki şahısları darp ve tehdit ederek yağmaladığı, silah zoruyla kaçırdığı ve ailelerinden para talep ettiği belirlendi. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah, uyuşturucu madde, çek ve senet ele geçirildi.
 
İŞLEDİKLERİ SUÇLAR SAYMAKLA BİTMEDİ
 
Öte yandan örgüt üyelerinin, müşteki şahısları darp ve tehdit ederek yağmalaya çalıştıkları, silah zoruyla müşteki şahısları kaçırdıkları ve ailelerinden para talep ettikleri, şahıslar arasındaki alacak verecek meselelerine müdahil oldukları, uyuşturucu ticareti nedeniyle husumetli oldukları şahısları tehdit ettikleri, müşteki şahıslara usulsüz yol ve yöntemlerle senet imzalattırdıkları, cebir ve şiddet kullanarak alacak verecek konularında tahsilat yaptıkları ve şahısların şikâyetçi olmalarını engelledikleri, tefecilik yaparak müşteki şahısları yüksek faizle borçlandırdıkları ve borcunu ödeyemeyen şahısları tehdit ettikleri, sanayi sitesinde müşterileri dolandırdıkları, itiraz eden müşterilere karşı cebir ve şiddet uyguladıkları, tehdit ve hakaretlerde bulundukları, uyuşturucu madde ve silah ticareti yaparak haksız kazanç sağladıkları tespit edildi.
 
YAKALANANLAR ARASINDA 4 ELEBAŞI VAR
 
Hatay, Ankara, Çankırı ve Konya'da düzenlenen "KUYU-5" operasyonlarında; Antakya Merkez'de Ömer Kartopu'nun, İskenderun'da Ali Ak'ın, Ankara'da Alper Aksoy'un, Çankırı'da Recep Armağan'ın ve Konya'da Faris Çokkaynar'ın (Cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 5 ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda 4 elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 57 şüpheli yakalandı.
 
ÇOK SAYIDA SİLAH, SENET VE PARA ELE GEÇİRİLDİ
 
Operasyonlar sonucunda 17 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda çek senet ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet