Skip Navigation Links

Zafer Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı'na Yakup Aşık Getirildi

Ümit Özdağ tarafından partinin Hatay İl Başkanlığı'na getirilen Hasan Öztürk parti teşkilatını yapılandırmaya devam ediyor.

 Zafer Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı'na Yakup Aşık Getirildi

Gündem   A+a-

 Zafer Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı'na Yakup Aşık Getirildi
Geçtiğimiz aylarda Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından partinin Hatay İl Başkanlığı'na getirilen Hasan Öztürk parti teşkilatını yapılandırmaya devam ediyor. Öztürk, son olarak İskenderun İlçe Başkanlığı'na Yakup Aşık'ın getirildiğini duyurdu.
 
Öztürk, yaptığı açıklamada, "Hatay teşkilatına büyük katkı vereceğine inandığım Yakup Aşık, İskenderun İlçe Başkanımız olarak atanmıştır." İfadelerini kullandı.
 
Yakup Aşık kimdir?
1989 yılında İskenderun'da doğan Yakup Aşık, eğitim hayatına Mithatpaşa İlkokulu'nda başladı. Liseyi İskenderun Demirçelik Anadolu Lise'sinde okuyan Aşık, üniversite eğitimini ise Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde tamamlayarak İzmir'e yerleşti. İzmir'de turizm, restoran işletmeciliği ve reklam ajansı hizmetleri gibi sektörlerde çalıştıktan sonra memleketi İskenderun'a döndü. Burada emlak sektöründe hizmet vermektedir. Aşık evli ve bir çocuk babasıdır.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet