Skip Navigation Links

HESOB Başkanı Akın’dan İGC’ye Zİyaret

HESOB Birlik Başkanı Erol Akın ve İskenderun’daki Esnaf Oda Başkanlarından İGC’ye 61. Yıl Ziyareti

HESOB Başkanı Akın’dan İGC’ye Zİyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Erol Akın, İskenderun'da faaliyet gösteren oda başkanlarıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) 61. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret etti.
 
Ziyarette, İGC Başkanı Diyap Atar ve cemiyet üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Akın ve beraberindeki oda başkanları, gazetecilerin mesleklerinin zorluklarına rağmen toplumun bilgilendirilmesindeki rollerinin önemini vurguladı.
 
Erol Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, gazetecilerin toplumun doğru bilgiye ulaşmasında kritik bir rol oynadığını belirterek, "Gazetecilik mesleği, zorluklarla dolu bir meslek. Ancak sizler, halkımızın doğru bilgiye ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. İGC’nin 61. kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm gazeteci arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HESOB ve oda başkanlarına teşekkür etti. Başkan Atar, "İGC olarak 61 yıldır tarafsız, doğru ve hızlı habercilik anlayışıyla halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün burada bizlerle olan HESOB Başkanı Erol Akıncı ve oda başkanlarına teşekkür ederim. Bu tür ziyaretler, bizlere moral ve motivasyon kaynağı oluyor" ifadelerini kullandı.
 
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet