Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Dolmuş ve minibüsçülerin sorunları ilgililere aktarıldı”

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, dolmuş ve minibüsçülerin sorunlarının ilgililere aktarıldığını belirtti.

Yaşam   A+a-


EROL AKIN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Akın:
-“Dolmuş ve minibüsçülerin sorunları ilgililere aktarıldı”
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, dolmuş ve minibüsçülerin sorunlarının ilgililere aktarıldığını belirtti.
Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, dolmuş ve minibüsçülerin, yaşadıkları sorunlarını Ulaştırma ve İçişleri Bakanlıklarının temsilcilerine doğrudan aktarıldığını söyledi.
Akın, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından Ankara’da bir toplantı düzenlendiğini belirterek,”Düzenlenen toplantıya yaklaşık 450 oda başkanı katıldı. Toplantının amacı yasaları çıkaranlarla değil yürütenlerle karşılıklı interaktif şekilde sorunlarımıza çözüm bulmak yönünde oldu.

 
Taşımacılık yasasından kaynaklanan sıkıntılar için çözüm yolları aktarıldı.”dedi.
Akın,” Oda olarak bu sorunları çözmeye çalışıyoruz ama bu toplantılarda büyük önem arz ediyor. Yasadan kaynaklı servis araçları ile olan problemler vardı. Bir diğer konu ise korsan taşımacılık yapanların engellenmesi idi. Ayrıca yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımızdan istenen tüm mesleki belgelerin konfederasyon, federasyon marifeti ile odalarımız tarafından verilmesini yetkililere bildirdik” şeklinde konuştu.
 
 

“Dolmuş ve minibüsçülerin sorunları ilgililere aktarıldı” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mesut 2 Kasım 2016 Çarşamba
dolmuşçuların sorunları ile ile ilgili yazılı veya görsel bir kitap kaynak bilimsel çalışma varmıdır? varsa mail adresime gönderebilirmisiniz
son gelişmeler
öne çıkanlar