Skip Navigation Links

HBB’DEN İÇMESUYU HATLARINDA YENİLEME İYİLEŞTİRME

HATSU ALTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

HBB’DEN İÇMESUYU HATLARINDA YENİLEME İYİLEŞTİRMEWeb
TV

Gündem   A+a-

 HATSU ALTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depremleriyle yıkılan şehri yeniden ayağa kaldırma çalışmaları kapsamında altyapı hatlarında yenileme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.
 
HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), fiziki ömrünü yitirerek içme suyu kesintilerine sebep olan ve su iletiminde yetersiz kalan şebekelerde yenileme çalışmalarının yanı sıra içme suyu şebekesi olmayan ve su kaybı yaşanan noktalarda da yeni hatlar inşa ediyor.
 
HBB ekipleri çalışmalar kapsamında bölgedeki meskenlere güçlü ve temiz su iletimi sağlamak amacıyla Samandağ Deniz Mahallesi’nde yeni içme suyu hattının inşasını tamamlayarak abone bağlantılarını yaptı.
 
Ayrıca ekipler Yayladağı Şenköy Mahallesi’nde yetersiz kalan şebekeyi daha büyük ve basınca dayanıklı borularla yenileyerek içme suyunun vatandaşlara sağlıklı, temiz ve kaliteli bir şekilde iletilmesini sağladı.
 
Teknik personel denetiminde yapılan çalışmalarla il genelinde temiz içme suyu sağlanması, su kaynaklarının korunması ve kaybının önlenmesini hedeflediklerini ifade eden HBB yetkilileri, içme suyunun güçlü, sağlıklı ve kayıpsız şekilde iletimini sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız şekilde sürdüğünü belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB’DEN İÇMESUYU HATLARINDA YENİLEME İYİLEŞTİRME videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet