Skip Navigation Links

HBB'de Bayram Tatili Öncesi Tüm Tedbirler Alındı

Filiz Özçörekçi İşi Sıkı Tutuyor !

HBB'de Bayram Tatili Öncesi Tüm Tedbirler Alındı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, HBB Arsuz EXPO yerleşkesinde personeli ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve işlerinde kolaylıklar diledi.
 
Özçörekçi, özellikle 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili öncesi vatandaşın mutlu ve huzurlu bir bayram tatili geçirmesi için tüm tedbirlerin alınması, su kesintileri yaşanmaması, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanlarda temizlik ve çevre düzenlemelerinin hızlı bir şekilde tamamlanması konularında uyarılarını yaptı.
 
Bayramda mezarlık ziyaretlerinde bulunacak vatandaşlara da yardımcı olunması hususunda özel uyarı yapan Filiz Özçörekçi, mezarlıklarda su kesintisi yaşanmaması için onarım gereken yerlerde gerekli tedbirlerin alınması talimatını verdi.
 
Vatandaşların işlerinin kolaylaştırılması, iş ve işlemlerinin kısa sürede çözülerek memnun ve mutlu ayrılmalarının çok önemli olduğuna dikkat çeken Özçörekçi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün de üzerinde tititizlikle durduğu konularda azami hassasiyet gösterilmesini istedi.
Personelin sorunlarını dinleyen ve taleplerini de not alan HBB Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, yeni dönemde HBB Ailesi olarak azami gayret sarfederek, tüm imkanların seferber edilmesiyle halkın hiçbir konuda mağdur edilmemesi için sistemsel sorunların çözümünde hızlı hareket edileceğine vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet