Skip Navigation Links

HİBELER CUMA GÜNÜ HESAPLARA YATACAK

HBB VE CONCERN WORLDWIDE İŞBİRLİĞİ İLE KÜÇÜK ESNAFA HİBE DESTEĞİ

HİBELER CUMA GÜNÜ HESAPLARA YATACAKWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Concern Worldwide işbirliği ile gerçekleştirilen küçük işletmelere yönelik Hibe Desteği Projesi kapsamında toplantı düzenledi.
 
Asrın felaketinde en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da HBB ve Concern Worldwide işbirliği ile bölgede faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmelerin mevcut faaliyetlerini güçlendirmek ve işletmelerin yeniden faaliyetlerine başlayabilmelerine katkı sağlamak amacıyla Hibe Programı gerçekleştirildi.
 
HBB Yerleşkesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Hatay'da 1 Ocak 2024‘te başlatılan ve 80 küçük işletmenin destekleneceği program kapsamında, başvuruları değerlendirilerek hibe almaya hak kazanan işletmelerin 2500 pound (yaklaşık 101.295 TL) olarak belirlenen destek ücretleri 14 Haziran Cuma günü hesaplarına yatacağı açıklandı.
 
YILDIRIM “ESNAFIMIZA CAN SUYU OLACAK”
 
Toplantıda konuşan HBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Zabıta Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, uluslararası derneklerin, kuruluşların ve insanların depremde ağır yara alan Hatay’ın yanında olarak destek sağlamalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
 
Yıldırım, 6 Şubat'ta yerle yeksan olmuş bir şehri tekrar ayağa kaldırmak için mücadele ettiklerine vurgu yaparak, bu mücadelede ekonominin önemine değindiği konuşmasında, “Bir yerde hayatın idame edilebilmesi için en önemli konu ekonomidir. Küçük veya büyük esnaflarımız, Ticari teşebbüslerimiz, fabrikalarımız işleyecek ki hayat idame edecek. Bu hibe desteği esnaflarımıza güzel bir can suyu olacak.”
 
Depremin yaralarını saracak azim ve güçlerinin olduğuna dikkat çeken Yıldırım, Nice defalar deprem ve afetler yaşadık. Birlik ve beraberliğimizle hepsinin altından kalktık. Millet olarak hepsinin altından kalktığımız gibi bunun da altından kalkacağız. Yine ifade etmek istiyorum, depremde yanımızda olan Concern Worldwide gibi uluslararası kuruluşlara deprem zamanı en acılı, en zorlu günlerimizde gayretle yanımızda olmaya gayret gösteren tüm milletlere ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Hibe Programı Direktörü Admir Bajrami de depremin etkilerini en aza indirmek ve kenti tekrar ayağa kaldırmak adına çalışmalarına devam edeceklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HİBELER CUMA GÜNÜ HESAPLARA YATACAK videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet