Skip Navigation Links

İskenderun Sağlık Çalışanları Sendikası'ndan İGC’ye Kutlama Ziyareti

İskenderun Sağlık Çalışanları Sendikası Başkanı Ferdi Kızıltaş, yönetim kurulu ve sağlık çalışanları, İGC'nin kuruluşunun,

İskenderun Sağlık Çalışanları Sendikası'ndan İGC’ye Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Sağlık Çalışanları Sendikası Başkanı Ferdi Kızıltaş, yönetim kurulu ve sağlık çalışanları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 61. yıl dönümü dolayısıyla İGC’yi ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında Başkan Ferdi Kızıltaş, cemiyetin 61. yıl dönümünü kutlayarak “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin 61. yıl dönümünü kutluyor, cemiyetin tüm üyelerine başarılı ve sağlıklı yıllar diliyorum. Gazetecilik mesleği, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma adına büyük bir öneme sahiptir. Bu zorlu görevde yanımızda olan tüm gazetecilere teşekkür ederiz," dedi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve cemiyet üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kızıltaş, 6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgesi İskenderun'da sağlık çalışanlarının artan iş yüküne dikkat çekti.
Kızıltaş, personel Eksikliği, personelin psikolojik destek ihtiyacı, bölgedeki ekipman ihtiyacı, personelin barınma ihtiyaçlarının iyileştirilmesi gerektiğine ifade etti.
 
İGC Başkanı Diyap Atar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İGC’nin sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını belirtti, ziyaret sonunda sağlıkçılar ve gazeteciler, günün anısına fotoğraf çektirdiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet