Skip Navigation Links

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMA DENETİMİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında klima denetimlerine başladı.

 TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMA DENETİMİWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında klima denetimlerine başladı.
Sıcaklıkların kapalı ve toplu alanlarda sebep olacağı olumsuzlukların önüne geçmek ve vatandaşların toplu taşıma araçlarında konforlu bir şekilde yolculuk yapması amacıyla denetimlerine başlayan HBB Trafik Zabıta ekipleri, Antakya ve İskenderun başta olmak üzere il genelindeki toplu taşıma araçlarında klima denetimi gerçekleştirdi.
HBB ekipleri, Hatay genelinde şehir içi taşımacılık yapan minibüs ve otobüslerde klima kontrolü yaparak klimaların kapatılmaması konusunda uyarılarda bulunurken, konuya hassasiyetle yaklaşarak vatandaşları mağdur etmeyen şoförlere teşekkür etti.
Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından ilimizde alınan; “15 Mayıs ve 15 Ekim 2024 tarihleri arasında şehir içi ulaşımda toplu taşıma araçların klima çalıştırma zorunluluğu getirilmesi” kararını uyguladıklarını belirten yetkililer, uyarılara ve kurallara uymayan sürücüler hakkında yasal işlem başlatıldığını aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMA DENETİMİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet