Skip Navigation Links

ÖZEL ARSUZ TEKNOLOJİ KOLEJİ’nden UNUTULMAZ MEZUNİYET

Özel Arsuz Teknoloji Koleji, 2023- 2024 eğitim öğretim sezonu 12.sınıf öğrencileri için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.

ÖZEL ARSUZ TEKNOLOJİ KOLEJİ’nden UNUTULMAZ MEZUNİYET Web
TV

Eğitim   A+a-

Bölgenin kaliteli eğitim hizmeti veren özel kurumlarından Özel Arsuz Teknoloji Koleji’nin lise son sınıfı öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde 12. Sınıf öğrencileri kep atarak gönüllerince eğlendi.
Okul binasında yapılan mezuniyet törenine öğrenciler, veliler, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri, basın mensupları ve birçok davetli katılım sağladı.
Mezuniyet töreni öncesi konuşan Teknoloji Koleji Okul Müdürü Deniz Karaoğlan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli velilerimiz;2020 yılının Eylül ayında Arsuz Teknoloji Koleji olarak ilk defa kapılarımızı öğrencilerimize açtığımız bu yolda bana ve kurucularımıza sonsuz güveninizle, gözünüzden sakındığınız evlatlarınızı emanet ettiğiniz için kurumum adına sizlere çok teşekkür ederim.
Sevgili gençler, bugün burada dört yıllık emek ve çabayla yazdığınız geleceğinizin ön sözünün son noktasını hep birlikte koyuyor, sizi okulumuzun 2. Mezunları olarak mezun ediyor, okulumuzda ki günlerinizi okul anılarına dönüştürüyoruz. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar dilerim.Yolunuz açık olsun...” dedi.
Özel Teknoloji Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Gök ise gönderdiği mesajında; “Özel Arsuz Teknoloji Koleji, ‘Üreten okul, Üreten Nesil’ ilkesi ile yola çıkmıştır. Dört yıllık varlığı ile Hatay da en güçlü kurumlar arasında yerini alabilmeyi başarmıştır. Özel Arsuz Teknoloji Koleji özgün öğretim programlarıyla hem akademik hem de sosyal yönden kuvvetli dünyayı tanıyan öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor’’ açıklamasında bulunarak mezun öğrencileri tebrik etti.
12. sınıf öğrencileri, keyif dolu etkinlik sonrası, heyecanla geri sayım yaptıktan sonra keplerini havaya fırlattılar. Tören sonunda okul bahçesinde düzenlenen eğlence etkinliğine katılan öğrenciler gönüllerince eğlendiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÖZEL ARSUZ TEKNOLOJİ KOLEJİ’nden UNUTULMAZ MEZUNİYET  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet