Skip Navigation Links

Arsuz Emniyetine Yeni Araçlar Teslim Edildi

Arsuz'da Emniyet Müdürlüğü'nün araç eksiği tamamlanıyor.

Arsuz Emniyetine Yeni Araçlar Teslim Edildi

Arsuz   A+a-



Deprem felaketi sonrası birçok ilçeden göç alan Arsuz'da resmi nüfusun dışında gayri resmi nüfustaki artış emniyet teşkilatının yükünü artırıyor.

Arsuz'da İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce'nin de katıldığı araç teslim töreninde her zaman olduğu gibi Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu kazandırdıkları birer araçla teşkilatın gücüne güç kattılar.

İlçenin her alanda depremin izlerini silmesi, turizm ve tarım başta olmak üzere yaşamın eskisinden daha canlı olması için mücadele eden Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş, DTO Başkanı Kemal Kutlu ve İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce'ye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, birer araçla destek veren Atakaş ve Kutlu'ya teşekkür ederken, bir araç da il teşkilatı olarak destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Arsuz Emniyet Teşkilatının huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suç unsarlarının ortadan kaldırılması yönünde verilen mücadeleye katkı veren herkese teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün ve Arsuz Kamu Güvenliği ve Toplum Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Altun, önümüzdeki süreçte polis teşkilatının daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarının süreceğine dikkat çektiler.

Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş'a plaketini Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, DTO İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu'ya plaketini ise İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, Arsuz Kamu Güvenliği ve Toplum Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Altun'a plaketini Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet