Skip Navigation Links

Başkan Fatma Kaya, Su Kesintilerine Çözüm İstedi

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi’nde yaşadıkları su kesintilerine çözüm istedi.

Başkan Fatma Kaya, Su Kesintilerine Çözüm İstedi

Gündem   A+a-

 
Bekbele Mahallesinde yıllardır su kesintisi olmadığını ancak son aylarda sık sık su kesintileri yaşandığını belirten Başkan Kaya, depremde dahi suları kesilmeyen, yoğun bir nüfusa sahip olan bölgede ciddi bir su sıkıntısı olduğunu söyledi.
 
Su sorununun önemli olduğunu ve bir an önce çözüm bulunması gerektiğini vurgulayan Başkan Kaya şu ifadelere yer verdi; “Büyüdüğüm, her karış toprağını tanıdığım muhteşem şehrin, ilkokul çağlarında yerleştiğimiz, sakin deniz ve dağ manzarası, havası ve yayladan gelen suyu ile ünlü Bekbele mahallesi. Yaşadığımız deprem zamanı bile bir kere suyu kesilmeyen, çeşmelerden gürül gürül su akan ve depremde bir parke taşının yerinden oynamadığı ve deprem sonrası, nüfusunun en az 20 katı insanı barındıran, şirin, çevre mahallerinde gelip içme suyunu buradan götürdüğü bir kere bile suyun kesildiğini hatırlamadığım bir mahallemizden bahsediyorum. Ne hikmetse aylardan, beri su sıkıntısı yaşıyor.
 
Her şey deprem sonrası şebeke değişikliği ile başladı. Tamam zarar görmüş şebekenin değişmesi yapılması gereken bir hizmet, buraya kadar sıkıntı yok.
 
Hizmet yapılırken Milletimize zul olunuyorsa burası sıkıntı, gidecek yolu kalmadı, elektrik desen 5 dakikada 5 kere kesilir oldu, yaşamak için en elzem ihtiyaç olan Su desen hiç yok.
Günlerce gelmeyen su yüzünden burada yaşayan Hemşerilerimiz lavabo ihtiyacı için petrollere gidiyor sıkıntı bu kadar büyük.
 
Cumhur İttifakı olarak seçimlere girdik, gecemizi gündüzümüze katarak, üzerimize düşenin çok daha fazlası mücadele ederek Cumhurun bayrağını Belediyelerimize diktik.
Kimse kusura bakmasın o gün nasıl adayların yanında olduysak, bugün de öyle Milletimizin yanında olmak görevimizdir.
 
Biz Ülkücüler kendimize bile muhalefet yapacak kudrete sahibiz çok şükür.
Bu sorunlar sadece bir mahallemizde yaşanan sorunlar değil. Bütün mahallemizden gelen serzeniş aynı.
 
Şehrimizin sıcağı da malumunuz.
 
Başta HATSU yetkileri olmak üzere, Mahalle muhtarları, bu sorunların sorumlusu ve yetkilisi olan herkesi göreve davet ediyorum."
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet