Skip Navigation Links

Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

İskenderun’da gerçekleştirilen Yıldırım Alpay Mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon belli oldu.

Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Gündem   A+a-

 
Mahalle muhtarları tarafından düzenlenen ve 25 takımın mücadele ettiği turnuvada heyecan dolu maçlar oynandı. Birbirinden çekişmeli geçen maçların finalinde ise Gültepe ile Tostçu esen karşı karşıya geldi.
 
Sahil spor kompleksindi oynanan final maçını Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu, Mahalle Muhtarları dernek başkanı Ethem Ayseki, Turnuvaya ismi verilen Yıldırım Alpay, Mahalle muhtarları ve futbol severler katıldı.
 
Heyecan dolu maç öncesinde takımlar sahada son hazırlıklarını yaparak maç düdüğünün çalmasını bekledi. Maçın Hakemi Lütfü Batar’ın düdüğü ile final maçı oynandı. Heyecan dola maçın ilk dakikalarında gol olmadı ve çekişme giderk arttı ancak rakip kaleyi tüm gücüyle baskı altına alan Gültepe mahallesinin oyuncuları gol yollarını açmakta başarılı olunca maçı farklı kazanarak hem kupanın hemde ödülün sahibi oldu.
 
Maç sonrasında seremoni öncesinde kısa bir açıklama yapan Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, bu tür turnuvalara gerçekten hasret kalmışız. Turnuvaya katılan tüm takılmalara teşekkür ediyorum. Herkes gönüllerin şampiyonu emeğe geçen herkese teşekkür ederim dedi.
 
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu turnuvada 2. Olan Tostçu Esen takımını oyuncularını madalyalarını taktı.
 
Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise rakibini 4 1’lik skorla rakibini yenen Gültepe Mahallesinin oyuncularına şampiyonluk kupasını teslim etti.
 
Kupa töreni sonrasında ise şampiyon takımı saha içerisinde kutlama yaptı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet