Skip Navigation Links

Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği ‘Dayanışma’ya Önem Veriyor

‘SAVUNMA YAPILMADAN TUTUKLU OLAN MESLEKTAŞLARIMIZ VAR’

Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği ‘Dayanışma’ya Önem Veriyor

Gündem   A+a-

 
İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Mühendisler Odası İskenderun Temsilcisi Başkanı Kerem Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve aileler katıldı.
 
‘SAVUNMA YAPILMADAN TUTUKLU OLAN MESLEKTAŞLARIMIZ VAR’
 
Dayanışma kahvaltı programında söz alan İnşaat Mühendisler Odası İskenderun Temsilcisi Kerem Özdemir, 6 Şubat 2023 depremlerinde en büyük sıkıntıları oda üyelerinin yaşadığını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti;
 
“Deprem felaketinden sonra uzun süredir bir sosyal etkinlik yapamadık. 6 Şubat depreminde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bu felaketin sorumluları biz mühendisler olarak algılandık ama daha çok araştırılmadan, incelenmeden çok büyük sıkıntılar altında kaldık. Halen savunması yapılmadan içeriye alınan abilerimiz var. Biz bunlar için gerekli adımları atmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da hep beraber olacağız inşallah. Bizler için hem sosyal olarak hem de mesleki eğitimler anlamında daha hızlı geçecek, daha fazla birlikte olacağız" dedi.
 
‘İSKENDERUN’DA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR’
 
CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da, Mühendisler Odasının önemine değinerek “Ülkemiz için çok kıymetli bir camia. Bende 6 şubat sonrasında ve daha evellde tüm toplumsal sorunlarda İskenderun özelinde birlikte paydaş olmuştuk. Toplumu ilgilendiren her konuda, birlikte hareket etmeye özen gösterdik" dedi.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz “İskenderun’da yapılacak çok iş var. Biz yakın zamanda sanayi sitesinin bulunduğu yerden kaldırılması konusunu sürekli konuşuyoruz" dedi.
 
Yapılan konuşmalar sonrasında mühendisler meslek sorunlarını, aileler ise birbirleriyle sohbet gerçekleştirdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet