Skip Navigation Links

Civelek CHP İskenderun Gençlik Kolları’nın düzenlediği panele katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları’nın düzenlediği panele katıldı.

Kültür Sanat   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek CHP İskenderun Gençlik Kolları’nın düzenlediği panele katıldı
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları’nın düzenlediği panele katıldı.
Panel, 17 Şubat Pazar günü İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.
‘Türkiye’deki eğitim sistemi’ konulu panele, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin, Mersin Milletvekili Prof.Dr.Aytuğ Atıcı, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yöneticileri, belde belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, esnaf ve meslek oda, sendika başkanları, partililer ve davetliler katıldı.
 
 Moderatörlüğünü Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin’in üstlendiği panele konuşmacı olarak Mersin Milletvekili Prof.Dr.Aytuğ Atıcı, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl katıldı.
Panelin açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, 94 yıldır ayakta duran Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü bir parti olduğunu belirtti.
Panelde, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da konuşma yaptı.
 
 
 CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Başkan’ı makamında ziyaret etti
Pazar günkü panele katılmak üzere İskenderun’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin, 18 Şubat Pazartesi günü İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarıyla bir süre sohbet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin, geleceğimiz olan gençlerin önemine değindi.
Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin’e Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ve Gençlik Kolları yönetimi eşlik etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin’e günün anısına anı tabağı verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet