Skip Navigation Links

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel'den İGC'ye Kutlama Ziyareti

İGC Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler, milletvekili Özel'i karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel'den İGC'ye Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

 İskenderun, Hatay Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin (İGC) 61. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Hatay'daki deprem sonrası rezerv alanları hakkında gazetecilere bilgi verdi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler, milletvekili Özel'i karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Atar, "Sayın vekilimiz, cemiyetimizin 61 yıllık tarihinde nice zorluklar ve başarılarla dolu bir yolculuğumuz oldu. Gazeteciler olarak toplumun sesi olmaya devam ediyoruz. Sizin gibi değerli temsilcilerimizin destekleri bizim için büyük önem taşıyor" dedi.
Abdulkadir Özel, gazetecilerin bu önemli yıl dönümünü kutlayarak, "Gazeteciler toplumun bilgilendirilmesinde ve bilinçlendirilmesinde çok önemli bir rol oynuyorlar. Sizler, halkımızın doğru bilgiye ulaşmasında en güvenilir kaynaklarsınız. Dileriz çok uzun yıllar hizmet verirsiniz. Bu vesileyle, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin 61. yılını kutluyor, hepinize başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.
Deprem sonrası Hatay'da gerçekleştirilen rezerv alan çalışmalarına da değinen Özel, "Deprem felaketinin ardından, afet riskini minimize etmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla rezerv alanlar belirledik. Bu alanlar, yeniden inşa sürecinde önemli bir rol oynayacak ve Hatay'ın daha dayanıklı bir şehir olmasına katkı sağlayacak," şeklinde konuştu.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve gelecekte yapılacak iş birliği projeleri üzerine yapılan sohbetlerin ardından günün anısına Milletvekili Abdulkadir Özel ile İGC üyeleri fotoğraf çektirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet