Skip Navigation Links

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIK TALİMATI

15 İLÇEDE İBADETHANE VE MEZARLIKLARDA ÇALIŞMA

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIK TALİMATIWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il genelinde semavi dinlerin ibadethane ve mezarlıklarında temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
 
Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdiği cami, kilise, türbe ve ziyaretlerin iç ve dış mekânlarında çevre temizliği ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
 
Ekipler; vatandaşların daha temiz ve güvenli bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda bordür taşı yenileme, çim biçme, ağaç budama, yabani ot ve çevre temizliği yaparken ayrıca duvarlarda boyama, namazgâhlarda yıkama ve onarımlar yaptı.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün talimatları kapsamında HBB’nin ilgili birimlerinin koordinasyonuyla birçok dinden ve inançtan vatandaşların bir arada yaşadığı Hatay’da, tüm kutsal mekân ve alanlarda 12 araç ve 66 personelle çalışma yürütülüyor.
 
Yetkililer, vatandaşların bayram süresince mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzur içinde gerçekleştirmeleri için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIK TALİMATI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet