Skip Navigation Links

Muhtarlardan Gazeteciler Cemiyetine Kutlama Ziyareti

İskenderun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ethem Ayseki ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun,

Muhtarlardan Gazeteciler Cemiyetine Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ethem Ayseki ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 60. yıl dönümü dolayısıyla cemiyeti ziyaret etti. Ziyarette, mahalle muhtarları depremin ardından mahallelerdeki hafriyat sorunlarının çözülmesini talep etti. Ayrıca, internet bağlantılarındaki sıkıntıları da dile getiren muhtarlar, yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.
 
Başkan Ayseki, deprem sonrası oluşan hafriyatın mahallelerde büyük bir sorun teşkil ettiğini ve bu sorunun acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı. Ve "Mahalle sakinleri, evlerine ve iş yerlerine ulaşmakta güçlük çekiyor. Yetkililerden bu sorunun bir an önce giderilmesini talep ediyoruz," dedi. İnternet bağlantılarındaki problemler hakkında da konuşan Ayseki, "deprem süreciyle birlikte internet kesintilerine de dikkat çekmek istiyoruz. İnternet günümüzde bir lüks değil, temel bir ihtiyaç haline geldi. İnternet bağlantılarının yetersizliği, özellikle eğitim ve iş dünyasında büyük sorunlar yaratıyor. Yetkililerden bu konuda da acil bir çözüm bekliyoruz," diye ekledi.
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Cemiyet üyeleri, muhtarların taleplerini dinleyerek, bu konuların gündeme taşınması ve yetkililerin harekete geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başkan atar mahallelerin sorunlarının çözümü ve dile getirilmesi için gazeteciler Cemiyeti'nin kapılarının her zaman açık olduğunu ve muhtarlarla ilgili toplantıları cemiyet binasında yapacaklarını belirtti muhtarlar da bu düşünceye sıcak baktıklarını ifade ettiler. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet