Skip Navigation Links

Yeni Mezunlar Yeni Geleceğe Yelken Açtı

Bölgemizin kaliteli eğitim hizmeti veren özel kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji’nin İskenderun ve Belen kampüsünde okuyan,

Yeni Mezunlar Yeni Geleceğe Yelken Açtı

Eğitim   A+a-

 
Bölgemizin kaliteli eğitim hizmeti veren özel kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji’nin İskenderun ve Belen kampüsünde okuyan 8. Sınıf öğrencileri için 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.
 
Begonvilla sosyal tesiste gerçekleştirilen törende davetli konuklar, öğrenci veliler ve okul yöneticileriyle aile birliği üyeleri 18.00'den itibaren kendilerine ayrılan masalarda yerlerini aldılar.
 
eğitim öğretim sezonu boyunca bu geceyi bekleyen öğrecilerin mezuniyet heyecanı diplomalarına kavuşmasıyla yerini mutlu anlara bıraktı. Veliler de onların bu mutluluğuna alkış ve gururla eşlik etti.
Gecenin anlam ve önemini belirten konuşmaların da yapıldığı mezuniyet töreninde, öğrencilerin başarıyla eğitimlerini tamamlamasını sağlayan eğitimciler de ayrı bir gururla bu heyecana ortak oldular.
Eğlencenin de ölçülü bir şekilde yaşandığı gecede, hatıra fotoğrafları da mezuniyeti geleceğe taşıyacak anı olarak çekildi. Okul yöneticileri, çocuklara bundan sonraki eğitim ve gelecekteki hayatlarında başarı dileklerinde bulundular.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet