Skip Navigation Links

Özçörekçi Bu Kez de Arsuz Turunda

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, HBB ve Arsuz Belediyesi AK Parti'li Meclis Üyesi Uffuk Ekenel'i işyerinde ziyaret etti.

Özçörekçi Bu Kez de Arsuz Turunda

Arsuz   A+a-

 Özçörekçi Bu Kez de Arsuz Turunda
 
Yoğun ziyaret trafiğiyle sorunların yerinde tespiti ve çözümü konusunda büyük takdir toplayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, HBB ve Arsuz Belediyesi AK Parti'li Meclis Üyesi Ufuk Ekenel'i işyerinde ziyaret etti.
 
Ak Parti Arsuz yonetim kurulu üyeleri Meclis uyesi adaylari Levent Oruk ve Emekli Uzman Çavuş Tuncay Bayram'ın da HBB Başkan Vekili Filiz Özçörekçi'ye eşlik ettiği Ufuk Ekenel ziyaretinde, Arsuz coğrafyasında ilçe ve büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanlarında acil yapılması gereken hizmetler ve toplumun beklentileri üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
Depremlerde turizm ve tarım sektörlerinin ağır ayara aldığı Arsuz'un aldığı göçle de nüfus yoğunluğundan olumsuz etkinlendiğine vurgu yapan Meclis Üyesi Ufuk Ekenel, 10 yıldır büyükşehir belediyesinin hiç bir alanda varlığını hissetmemiş Arsuz'un altyapı kanalizasyon başta olmak üzere kronik tüm sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün öncelik sırası verdiği ilçelerden biri olan Arsuz'da depreminin izlerinin silinmesi ve acil bekleyen yatırımların ivedilikle yapılması için söz verdiğini hatırlatan Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, vatandaşın sorunlarını aktarmak için rahat ulaşabileceği bir sistemi kurmak gayretinde olduklarına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet