Skip Navigation Links

HBB’DEN TEMİZ ÇEVRE DENETİMLERİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde temiz, sağlıklı, yaşanabilir bir şehir yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlere devam ediyor

 HBB’DEN TEMİZ ÇEVRE DENETİMLERİ

Gündem   A+a-

 HBB’DEN TEMİZ ÇEVRE DENETİMLERİ
 
İL GENELİNDE DENETİMLER DEVAM EDİYOR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde temiz, sağlıklı, yaşanabilir bir şehir yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlere devam ediyor.
 
HBB Zabıta Dairesi ve Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı doğaya verilebilecek zararların önüne geçerek vatandaşların soluduğu hava kalitesini yüksek standartlarda tutabilmek için yaptığı denetimler kapsamında ekiplerce; işletmelerin çevre izin lisans belgelerinin kontrolü, emisyon ve atık su ölçümleri, hafriyat toprağı, inşaat ve moloz gibi konular incelendi.
 
Ayrıca HBB ekipleri, çevre kirliliğini önlemek için uygulanan “yönetmelik ve yasalar” çerçevesinde sanayi bölgesindeki fabrikalar ve işletmelerde ruhsat denetimleri gerçekleştirerek firmaların çevreye zarar verecek çalışmalar yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
 
Arsuz, İskenderun ve Payas ilçelerinde gerçekleştirilen denetimlerde tespit edilen eksiklikler konusunda uyarılarda bulunan yetkililer, denetimlerin il genelinde devam edeceğini aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet