Skip Navigation Links

Deprem etkisi yapan 10 katlı binanın yıkılma anı kamerada

Meryem Cemaloğlu: 'Sabah yaşadığımız depremin üzerine bu binanın yıkımı deprem etkisi oluşturdu ve bizi korkuttu'

Deprem etkisi yapan 10 katlı binanın yıkılma anı kamerada

Gündem   A+a-

  Hatay'ın Antakya ilçesinde 10 katlı hasarlı binanın yerle bir olmasıyla ortaya çıkan sarsılma ve ses vatandaşlar arasında panik oluştururken, o anlar kameraya yansıdı.
 
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da mahkeme süreci tamamlanan binalar yıkılmaya devam ediyor. Depremin vurduğu Antakya ilçesi Akasya Mahallesi'nde mahkeme süreci tamamlanan 10 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Devasa binanın kontrollü olarak yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; vatandaşların yıkılma anında yaşadığı panik ve kaçış anları kameraya yansıdı. 10 katlı binanın kontrollü yıkılma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken ortaya çıkan ses ve sarsıntı vatandaşlarda adeta deprem etkisi oluşturdu.
 
"Bina yıkımı şiddetliydi"
 
Binanın yıkımının deprem etkisi yaptığını ifade eden Meryem Cemaloğlu, “Arka tarafta binayı yıktılar, iş yerimiz mahvoldu. Ürünlerimiz hepsi toz içinde kaldı. Bina yıkımı şiddetliydi. Sabah yaşadığımız depremin üzerine bu binanın yıkımı deprem etkisi oluşturdu ve bizi korkuttu. Biraz daha bu konuda özen göstermelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet