Skip Navigation Links

Hatay'ın Tüm İlçelerinin Birlikte Değiştiğine Herkes Şahit Olacak

HBB Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, hizmetlerin akışı noktasında gelinen aşamayı anlattı

Hatay'ın Tüm İlçelerinin Birlikte Değiştiğine Herkes Şahit Olacak Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret/" target="_blank">ziyaret ederek, hizmetlerin akışı noktasında gelinen aşamayı anlattı ve yakın zamanda Hatay'ın tüm ilçelerinde değişimin hissedileceğine olan inancını ifade etti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün Hatay için büyük şans olduğunu belirten Filiz Özçörekçi, Başkan Öntürk'ü 'Az
konuşan, analitic düşünen, çok iş üreten' karakter olarak tanımladı.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin kadro yapılanmasındaki gecikme olarak tabir edilen süreç için de. 'iki ay henüz çok kısa bir süre, liyakatli, işinin ehli isimlerin bulunup göreve getirilmesi için titiz bir çalışma yürütülüyor' diyerek, önümüzdeki günlerde sürecin tamamlanacağını söyledi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve cemiyet üyesi gazeteciler tarafından karşılanan Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, her fikre ihtiyaç duyduklarını ve ortak akılla hareket etmek istediklerine vurgu yaparak, “Hatay'ın her bir noktasını ayağa kaldırmak, her bir insanına ayrı ayrı dokunmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu bağlamda herkesin fikrini çok önemsiyor ve hot alıyoruz. Bir çok alanda projeler üretmek, geçmiş yılların boşluğunu telafi etmek adına ne gerekiyorsa yapılacak” dedi.
 
Özellikle Antakya'nın çok geniş bir coğrafyaya yayılmış bir inşaat alanı halinde olduğuna vurgu yapan Filiz Özçörekçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başta Hatay olmak üzere depremlerden etkilenmiş tüm illerin kapsam dışı bırakılarak, ihtiyaç duyulan tam kaynakların sağlanması talimatını verdiğini sözlerine ekledi.
 
Karşılıklı fikir alış verişi içerisinde geçen Filiz Özçörekçi ziyaretinde, gazetecilerin ortaya koyduğu tüm görüşler tek tek not alınarak çalışma yapılması yönünde söz verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay'ın Tüm İlçelerinin Birlikte Değiştiğine Herkes Şahit Olacak  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet