Skip Navigation Links

Mutlu Çocuklar Projesi Başarıyla Tamamlandı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle sosyal sorumluluk kapsamında,

Mutlu Çocuklar Projesi Başarıyla Tamamlandı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle sosyal sorumluluk kapsamında Nisan ayında başlayan proje başarılı bir şekilde tamamlandı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle sosyal sorumluluk kapsamında Nisan ayında başlayan proje başarılı bir şekilde tamamlandı. Mart ayında İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin olurları ile imzalanan “Mutlu Çocuklar” sosyal sorumluluk projesi Nisan ayında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde hayata geçirilmişti. Çizim ve boyama faaliyetleri tamamlanan projenin son aşamasında Dörtyol Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Poliklinikleri ile Çocuk Hastalıkları Servisinde İSTE Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından ve Öğr. Gör. Burcu Güngör Önlen koordinatörlüğünde Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinlikler aşamasına geçildi. İlginin bir hayli fazla olduğu etkinliklere İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahattin Gözübenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, öğretmen, öğrenciler ve veliler de katılım gösterdi.
 
Renkli anların yaşandığı projenin son aşamasında; “Çocuk Polikliniklerine Muayene İçin Gelen Ve Çocuk Servisteki Yatan Çocuklara Yüz Boyama, Çocuk Servisinde Yatan Çocuklara Masal Okuma ve Çocuk Polikliniklerine Muayene İçin Gelen Ve Çocuk Servisteki Yatan Çocuklara Yönelik Balon Şişirme ve Balonlara Değişik Formlar Verme” gibi etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler sonucunda Dörtyol Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında toplumsal faaliyette bulunmanın mutluluğunu yaşarken, Dörtyol Devlet Hastanesi’nde etkinliğe katılan tüm çocuklar eğlenceli vakit geçirerek hastane fobilerini yenmek adına adım atmış oldu.
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için sosyal sorumluluk projesi kapsamında sona gelinen “Mutlu Çocuklar” Projesinde emeği geçen herkesi tebrik ederek projeyle ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Çocuklarımızın hayata daha parlak ve aydınlık dolu düşüncelerle mutlu bir şekilde bakabilmesi adına ilk aşamasını daha önce tamamladığımız projeyi başarıyla sona erdirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine anlamlı bir projede paydaşlarımızla birlikte yer almanın da ayrıca gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. İşbirliği halinde olduğumuz Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu ile daha nice projelerde yer almak dileğiyle. Çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli olan bu projeye katkı sunanlara teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet