Skip Navigation Links

ARİAD’TAN İGC'YE 61. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek cemiyetin kuruluşunun 61. yıl dönümünü kutladıla

ARİAD’TAN İGC'YE 61. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek cemiyetin kuruluşunun 61. yıl dönümünü kutladılar.
 
İGC binasında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları hazır bulundu.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Başkan Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Ziyareti sırasında gazetecilik mesleğinin önemine değinen Başkan Ağır, " Özverili çalışmalarından dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin tüm üyelerini tebrik ediyorum. Gazeteciler, toplumun bilgiye ulaşmasını sağlayan en önemli köprülerden biridir. ARİAD olarak cemiyetin kuruluşunun 61. yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.’’ şeklinde konuştu.
 
Ziyaret, gazetecilerle yapılan sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet