Skip Navigation Links

HBB’den “İlçe Belediyelerle Ortak Çalışma” Toplantısı

SORUMLULUK ALANI KAVRAMI TARİHE KARIŞIYOR

HBB’den “İlçe Belediyelerle Ortak Çalışma” Toplantısı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere şehrin cadde ve sokaklarında başlattığı temizlik çalışmalarının il genelinde ilçe belediyeleriyle koordineli ve düzenli bir şekilde devam etmesi amacıyla Koordinasyon Toplantısı düzenledi.
 
HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı koordinesinde Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı sunumlarıyla katkıda bulundu.
 
İlçe belediyelerinin ilgili şube müdürleri ve saha amirlerinin katıldığı toplantıda ilçe belediyeleriyle Büyükşehir’in iş birliği yaparak başta ana arterler olmak üzere şehrin tüm cadde ve sokaklarını temizleme konusu ele alındı.
 
Ekipman, envanter, araç ve personellerin kurum ve bölge ayrımı yapmadan beraber çalışarak “sorumluluk alanı” kavramını ortadan kaldırıp şehrin imar ve ihyası için omuz omuza çalışması konusunda istişarelerde bulunuldu.
 
HBB yetkilileri, toplantının Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla başlatılan ilçe belediyelerle “ortak çalışma anlayışı”nı 15 ilçenin tamamına yaymak için düzenlendiğini ifade ederken moloz kaldırma, temizlik, refüj ve kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma ve asfaltlama gibi çalışmaların daha hızlı hayata geçirilmesi amacıyla bu toplantılara rutin aralıklarla devam edeceklerini belirtti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet