Skip Navigation Links

HBB Tüm Birimleri İle Yangına Müdahale Etti

Antakya İlçesi Gülderen Mahallesinde yapımı devam eden TOKİ Konutları’nın inşaatında çalışan işçilerin kaldığı şantiyede meydana gelen yangın,

HBB Tüm Birimleri İle Yangına Müdahale Etti

Gündem   A+a-

 
Antakya İlçesi Gülderen Mahallesinde yapımı devam eden TOKİ Konutları’nın inşaatında çalışan işçilerin kaldığı şantiyede meydana gelen yangın Hatay Büyükşehir itfaiyesinin hızlı müdahalesi ve diğer birimlerin de desteğiyle söndürüldü.
 
Gülderen Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşası devam eden Deprem Konutları’nda çalışan işçilerin kaldığı şantiyede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
 
Alevlerin yükseldiğini gören işçilerin saat 21.42 sularında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine HBB itfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Antakya, Defne, Serinyol İtfaiye istasyonuna bağlı ekipler 9 araç 27 personelle müdahaleye başladı. HATSU, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Fen İşleri ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın çalışmalara destek verdiği yangın herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadan yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
 
Ekiplerin koordineli, hızlı ve etkili müdahalesiyle söndürülen yangın sonrası soğutma çalışması gerçekleştirildi.
 
Yangının neden kaynaklandığı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet