Skip Navigation Links

Kuyumcular Odası’ndan İGC’ye Kutlama Ziyareti

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Fırat ve yönetim kurulu, İGC'yi ziyaret ederek cemiyetin kuruluşunun 61. yıl dönümü nedeniyle ziyaret

Kuyumcular Odası’ndan İGC’ye Kutlama Ziyareti

Hatay   A+a-

 
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek cemiyetin kuruluşunun 61. yıl dönümü nedeniyle ziyaret etti
Yapılan ziyarette, Gazeteciler cemiyetinin 61. Yıl dönümü nedeniyle Kuyumcular odası pasta kesti
 
 
İskenderun Cemiyet Başkanı Diyap Atar, Başkan Uğur Fırat’a teşekkür ederek, “Cemiyetimizin 61. yıl dönümünde böyle değerli bir ziyareti almak bizler için onur verici. Uğur Fırat’ın cemiyetimize olan bu anlamlı ziyareti, biz gazeteciler için büyük bir moral kaynağı oldu” dedi.
 
Atar, gazetecilerin gece gündüz demeden toplumun doğru bilgiye ulaşması için verdikleri mücadelenin her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
 
Başkan Uğur Fırat ise, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61 yıllık geçmişiyle önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, “Gazetecilik, toplumun aydınlanması ve doğru bilgiye ulaşması açısından çok önemli bir meslektir. Bu anlamda, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61 yıldır yürüttüğü bu değerli çalışmaların her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.
 
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Gazeteciler Cemiyeti, Uğur Fırat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirerek, tüm üyeler adına teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet