Skip Navigation Links

YOLBULAN METALDE EMEKÇİLER YÜRÜYÜŞ EYLEMİNDE…

ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI ve YOLBULAN METAL fabrikası arasında bir süredir devam eden 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya,

YOLBULAN METALDE EMEKÇİLER YÜRÜYÜŞ EYLEMİNDE…

Gündem   A+a-

 
ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI ve YOLBULAN METAL fabrikası arasında bir süredir devam eden 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılamaması nedeniyle sendika 20 Haziranda grev uygulama kararı almıştı.
 
İşçiler sesini duyurmak ve işvereni protesto etmek için dün akşam vardiya çıkışında yürüyüş eylemi gerçekleştirdiler.
 
Coşkulu geçen yürüyüş eyleminde işçiler sık sık “İŞÇİ SENDİKA OMUZ OMUZA ,ÖZÇELİK İŞ NEREDE BİZ ORADAYIZ,İŞVEREN ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA ,,sloganları ile fabrikanın giriş kapısına kadar yürüdüler.
 
Burada bir açıklama yapan Özçelik iş sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet GÜNGÖR Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ ve Genel yönetim kurulunun haklı taleplerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Emekçilerin haklı taleplerini göz ardı edemeyeceklerini belirten GÜNGÖR, istedikleri ücretin makul olduğunu, gayemiz bağcıyı dövmek değil ,üzüm yemektir dedi. Sadaka değil, emekçinin alınterinin karşılığını istediklerini belirtti.
 
GÜNGÖR
 
Buradan işverene çağrı yapıyorum. Biz sözleşmemizi masada bitirmek istiyoruz. .Aksi taktirde üretimden doğan gücümüzü kullanıp ne pahasına olursa olsun 20 Haziranda grev çadırını kuracağız dedi.
 
GÜNGÖR
 
Emekçilerin kesinlikle bireysel eylemlere girmemeleri konusunda uyarı yaparak, birlik beraberlik içerisinde şube yönetimi ve işyeri temsilcilerinin direktifleri doğrultusunda hareket etmenizi istiyorum dedi.
 
GÜNGÖR
 
Dün olduğu gibi bundan sonrada eylemlerinin başarıya ulaşacağından kuşkularının olmadığını, diğer örgütlü olduğumuz yerlerde nasıl güzel toplu iş sözleşmelere imza attıysak ; YOLBULAN dada aynı başarılı sözleşmeye imza atacağız dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet