Skip Navigation Links

HBB’den Otogarlarda Bayram Hazırlığı

Şehirlerarası Otobüs Terminalleri Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor

HBB’den Otogarlarda Bayram Hazırlığı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehrimize gelecek ve şehir dışına gidecek olan vatandaşların yoğun bir şekilde kullanılacağı otogarlarda kapsamlı bir çalışma başlattı.
 
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren otogarlarda Büyükşehir’in birçok birimi, asfaltlama, rögar açma, budama ve bakım-onarım gibi alanlarda yaptıkları hizmetlerle terminalleri bayrama hazır hale getiriyor.
 
Yapılan çalışmalar kapsamında terminal zeminindeki bozulmalar asfaltlama çalışmasıyla onarılırken HATSU ekipleri de kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmaları yürüttü.
 
Ayrıca yapılan temizlik ve budama çalışmalarının yanı sıra merkezi sistem klimalar ve otomatik kapılar, bakım ve onarımlarının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
Yapılan çalışmalardan sonra, temiz, güvenli ve sağlıklı bir duruma gelen şehirlerarası otobüs terminalleri, vatandaşların bayram sürecinde kullanımına hazır hale getirildi.
 
HBB yetkilileri, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hizmeti ile yardımcı olduklarını ifade ederek otogarlarda rutin bakım çalışmalarına devam edeceklerini aktardı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet