Skip Navigation Links

“Elimizdeki İmkanlarla En İyisini En Güzelini Yapmaya Çalışıyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Dönmez, kısa vadede kış gelmeden kaldırım, yol çukur gibi sorunların çok büyük kısmını hafifletmeyi planlıyoruz.

“Elimizdeki İmkanlarla En İyisini En Güzelini Yapmaya Çalışıyoruz”

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Birim Müdürleri ile birlikte Denizciler ve Bekbele Mahallelerinde sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile ilgili gezi ve incelemelerini sürdürüyor.
 
İskenderun’un 45 Mahallesi'nde Belediyenin İcracı Müdürleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte yerinde tespit gezi ve çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekti. Vatandaşlarımızın ne kadar bekleyecekleri ve ne zaman hizmeti alacaklarına dair bir planlama yaptıklarını ve bu planlama dahilinde çalıştıklarını kaydederek “Elimizdeki imkanlar ile en güzelini en iyisini yapmak hedefindeyiz. İskenderun büyük bir coğrafya kentimizin en uç noktasından merkezine kadar İskenderun’un tamamına yetişeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kaynak buluyoruz ve planlamaya sadık kaldıkça süpürme harekatı dediğimiz sistemle İskenderun’u merkezden dışarıya doğru tüm sorunları çözme noktasında hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Tepe mahallelerinde, Azganlık ve Karayılan Mahallelerimizde aynı anda çalışmalarımız sürüyor. Denizciler ve Bekbele Mahallelerimizde çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. Rabbim nasip eder ise 24 ay içerisinde bu şehrin yapısal sorunlarını bitirmek insanlarımıza rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Kısa vadede hedefimiz 6 ay içerisinde kış gelmeden kaldırım, yol çukur gibi sorunların çok büyük bir kısmını hafifletmek istiyoruz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet