Skip Navigation Links

HBB ve Unicef Çocuk Kulübünü Kurdu

ATÖLYELERDE ÇOCUKLAR EĞLENEREK ÖĞRENDİ

HBB ve Unicef Çocuk Kulübünü Kurdu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF iş birliğiyle oluşturulan Hatay Çocuk Kulübü çocukların sosyal uyumunu güçlendirmek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birbirinden çeşitli atölyeler ile çocuklara farklı bir deneyim kazandırmaya devam ediyor.
 
İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyete geçirilen Hatay Çocuk Kulübünün planladığı etkinlikler kapsamında okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için birbirinden eğlenceli, eğitici ve öğretici atölyeler gerçekleştiriliyor.
 
HBB Yerleşkesi’nde devam eden atölyelerde yapılan çalışmalarda çocuklar, yeni kazanımlar elde ederek yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldular.
 
İŞARET DİLİNİ ÖĞRENDİLER
 
HBB Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Eller Konuşuyor Atölyesi” ile çocuklar Türk işaret dili kültürünü öğrenerek hem kendi aralarında hem de sosyal hayat içerisinde karşılaştıkları işitme engelli bir birey ile iletişim kurabilecekleri temel kalıp cümleleri ve meraklarını giderici kelime gruplarını öğrenerek pratik yapma fırsatı buldular.
 
DOĞAYLA ENERJİLERİNİ ATTILAR
 
Bitki Müzesi’nde gerçekleştirilen Bitki Atölyesi’nde toprakla bütünleşen çocuklar, yapılan grup çalışmaları ile çeşitli bitkiler ekerek enerjilerini atıp ekim ve bakım konusunda bilgiler de edindi.
 
Minik Kelebekler Mikropları Tanıyor Atölyesi ile hijyen konusunda eğitim alan çocuklar, Ritim-Müzik-Oyun Atölyesi, Fen ve Doğa Atölyesi gibi farklı alanlarda yapılacak çalışmalarla çocuklar yeni deneyimler de kazandı.
 
HBB yetkilileri, çocukların geleceğe daha hazırlıklı ve donanımlı adımlar atmalarına destek olmak için bu tür projelerin düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini de belirtti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet