Skip Navigation Links

Eczacı Teknisyenlerinden İGC'ye 61.Yıl Kutlama Ziyareti

Eczacı Teknisyenleri Derneği Akdeniz Federasyonu Başkanı - İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik İGC'yi ziyaret etti.

Eczacı Teknisyenlerinden İGC'ye 61.Yıl Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Eczacı Teknisyenleri Derneği Akdeniz Federasyonu Başkanı - İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek kuruluşunun 61'inci yıl dönümünü kutladı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ve gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Cemal Çelik son zamanlarda eczanelerde ilaç sıkıntısını çekildiğini belirtti. Piyasadaki İlaç Sıkıntısı Hastaları ve Eczacıları Zorluyor
 
Son dönemde piyasada yaşanan ilaç sıkıntısı, hastaları ve eczacıları zor durumda bırakıyor. Özellikle kronik hastalıklar için kullanılan ilaçların temininde yaşanan zorluklar, sağlık sektörü üzerinde ciddi bir baskı oluşturuyor.
 
Eczacılar, temel ilaçların bulunmasındaki güçlüklerin hastaların tedavi süreçlerini olumsuz etkilediğini belirtiyor. Eczacı Odası yetkilileri, stokların yetersiz olmasından ve ithalat süreçlerindeki gecikmelerden kaynaklanan bu sorunun çözülmesi için acil önlemler alınması gerektiğini vurguluyor.
Hastalar Alternatif İlaç Arayışında
 
Hastalar ise, reçeteli ilaçlarını temin edemediklerinde alternatif çözümler aramak zorunda kalıyor. Ancak, her ilacın alternatifi bulunmaması ve bazı tedavilerin süreklilik gerektirmesi, bu durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Özellikle kronik hastalıklardan muzdarip olanlar, düzenli ilaç kullanımı gerektiği için ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabiliyor. Bu durum, sadece kısa vadeli bir sorun değil, uzun vadeli sağlık sorunlarına da yol açabilir. Yetkililerin bir an önce kalıcı çözümler üretmesi gerekiyor" dedi.
Ziyarette gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken Başkan Cemal Çelik özverili çalışmalarından dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin tüm üyelerini tebrik etti. Ziyaret'in ardından başkan Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyetinin yönetim kurulu ve gazeteciler ile ziyaretin anısına fotoğraf çekildiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet